Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Velvalgte ord
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Velvalgte ord

tid for talen

Talen er på 564 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 07 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Brudgommens far sier noen gode ord til sin sønn og svigerdatter.Jeg vil gjerne få benytte anledningen til å si noen ord til brudeparet og, spesielt til deg [brudgom]. Det er jo en meget stor dag i dag, så en liten tale synes jeg er på sin plass.
.
.
Dere skal stå sammen i motgang og medgang, trøste hverandre når noe er leit, og glede dere med hverandre når flotte ting hender.
.
.
Du har i det hele tatt voldt oss lite bekymringer i livet. Du var en rolig og bedagelig unge, og selv om fire – fem fortenner gikk fløyten i noe overmodig sykling i ti års alderen, så har du klart deg bra i livet synes jeg.
.
.
Og selv om det kanskje var litt for mye av det gode i blant så var det veldig hyggelig. Hvordan det har vært med seriøse forhold i fortiden vet vi lite om . . .
.
.
En stille, rolig og trivelig jente som hele familien setter stor pris på, og som vi gjerne ønsker velkommen i familien.
.
.
Det er tydelig at dere trives i hverandres selskap tross ulikheter og meningsutvekslinger. Det er ofte et spørsmål om holdning.
.
.
Er man sammen om gleder og sorger blir livet så mye mer interessant og lett å leve. Men husk at i et forhold trenger man også i blant litt skylapper og dårlig hørsel.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt