Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Pappagutt
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Pappagutt

tid for talen

Talen er på 1017 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 38 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Tale fra brudgommens mor. Far er gått bort. Flott og elegant tale med mange fine momenter.Det er en rørt mamma som står her i dag. Gutten har blitt stor og har definitivt forlatt redet. Det er fantastisk å se dere her i dag. Dere er så flotte. Brudgommen er usedvanlig barsk, og bruden er rørende vakker.
.
.
Du var en skikkelig pappagutt da du var liten.…Du ble mer stille og tenksom, og tok på deg rollen som mannen i huset.
.
.
Du vet at han hadde vært veldig stolt av deg!
.
.
Ellers var barndommen og senere ungdomstiden fylt med gode venner. Dere hadde det alltid hyggelig, enten det var fotball eller andre aktiviteter som sto på programmet. Jeg er glad for at dere fremdeles holder sammen hele gjengen!
.
.
Du er så snill, du er en ordentlig kjernekar. Du hjelper meg med ting og tang, og kommer hjem til meg flere ganger i uken . . .
.
.
Vi har reist en del, vi har sett og opplevd mye sammen. Vi har alltid kost oss på tur, og det gleder en mamma veldig at du også etter at du har blitt voksen vil reise på tur med meg.
.
.
Sammen skal dere møte det som måtte dukke opp av gleder og sorger. For å takle dette er det utrolig flott å se at dere har det viktigste verktøyet som skal til; nemlig kjærligheten til hverandre.
.
.
Kjære brudepar, gratulerer med dagen!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt